massagegg

Tantrisk massasje for kvinner – nytelse og terapi

Kunsten å utforske kroppen I hverdagens mas er vi alltid aktive, eller vi kaster bort energi ved å være vakt. Under massasjeøkten, er man passiv mens man legger seg i helbredende hender. Massøren, som har nesten unik rolle ved å minne oss på at vi er i live, og vi har behov, følelser, enkle gleder, som det å bli berørt (med spesifikke massasjeteknikker) uten motstanden vi har med oss det meste av tiden, hver dag. Vi blir igjen tilpasset vår egen kropp, og vår egen hud og møter fysisk og psykisk glede. Vi endelig har tid til å føle og å kommunisere med oss ​​selv.

Menneskekroppen er som et musikkinstrument: den ler, skjelver, utvides, trekker seg sammen, er rolig, danser, bøyer av i vanskeligste stunder eller den stiger opp. Den vibrerer på alle mulige måter. Den forener himmel og jord med alle sine harmonier.

Kunsten er ikke å kjenne kartet for kroppens sensitive strenger, men i å vite hvordan man skal berøre den i en kontemplativ tilstand. Det hele starter med rommet der massasjen skal finne sted: lys, innredning, parfyme, olje, musikk, de er alle veldig viktig siden de hjelper oss med å skape den spesielle atmosfæren og den indre disposisjon nødvendig for å kunne å nyte en unik opplevelse.

Dyp avslapning av legemet er viktig. Holdningen du har når du trer inn i verden av sanser, er den som gir deg tilgang til de dypeste aspekter av ditt vesen ved å være helt avslappet og samtidig fullt klar over alt du gjør deg hvem du er: kropp, vitalitet, opplevelser, følelser og tanker.

Å slappe av uten hast har stor betydning i hele prosessen med å oppleve tantrisk massasje. Etter bare en liten stund kan du føle at du går dypere inn i deg selv og det som ikke kan ses med fysiske øyne, men fortsatt eksisterer og blir mer og mer klart: En energi i en indre tilstand.

Du er omgitt av bølger av vibrasjoner som begraver den skjøre myten om kroppens kontur; det blir rett og slett visket ut så du kan utvide din bevissthet.

Tantrisk massasje for kvinner- en opphøyet skjønnhetsterapi.

Tantrisk massasje for kvinner er en helbredende massasje som kan skape mirakler for både kropp og sjel. Det er en sann reise til dypet av ditt vesen, en oppvåkning og frigjøring av en enorm seksuell energi som en harmonisk flyt gjennom hele kroppen, og blir orgasmisk. Du vil også føle dyp avslapning, men samtidig full av energi og du føler deg endelig fornyet, blomstrende og forynget.

Yoni-massasje – regenererende magiske effekter

Yoni er sanskrit for den kvinnelige kjønnsorgan.
Yoni-massasje er en svært intim form for terapi. For mange innebærer den første økten å flytte personlige grenser, så det er av stor betydning at økten foregår i et trygt miljø og i tillit til terapeuten. Under Yoni massasjen kan man oppleve latter, tårer, sinne, stønn, gjennombrudd og dyp glede. De fleste kvinner har spenninger og blokkeringer i underlivet; ganske mange uten å vite det selv. Yoni-massasje er en mulighet til å komme over presset som mange kvinner føler når de elsker. Behandlingen vil vekke og åpne en stor seksuell energi og hjelpe den naturlige harmoniske flyten gjennom hele kroppen. Du føler samtidig dyp avslapping, men samtidig full av energi, ladet opp og forynget.

yoni massagegg

Noen av de gunstige effektene av Yoni massasje:

– Fjerner følelsesmessige spenninger og stress
– Fjerner smerter ved sex og menstruasjon
– Økt følsomhet i Yoni
– Økt seksuell appetitt
– Vekker opp din femininitet
– Fjerner mentale og følelsesmessige blokkeringer relatert til sex
– Reduserer cellulitter på rumpe
– Sterkere utstråling skjønnhet og ungdom som fra en reell kosmetisk behandling.