blonde-rose

Den Tantriske massasjen er kroppenes kyss og sjelenes omfavnelse. Det er et dypt møte mellom energiene i skjæringspunktet mellom hva som kan sees og alt som er usett. En indre dans i dyp stillhet. Det er en feiring av det åndelige som trenger vår fulle oppmerksomhet.

Tantrisk massasje for menn er en veldig sensuell og intim massasje.

Den fjerner spenninger og seksuelle hemninger. Det omfatter massasje av hele mannens kropp med hele massøsens kropp. Berøringen er veldig kreativ og sensuell. Hele massøsens kropp benyttes på forskjellige kroppsdeler.

Gjennom denne opplevelsen vil den som mottar massasjen føle en glede i hele kroppen gjennom en utvidet bevissthet som ikke er begrenset til underlivet, som er en tendens hos mange menn. Dermed er det mulig å få en orgasmisk opplevelse i hele sitt vesen – en tilstand av ekstase og kjærlighet som kan vare i flere timer. Kroppens følsomhet kan, når den først er vekket, bli en stor erogen sone. Resultatene kommer gradvis, etter å ha fjernet spenninger og seksuelle hemninger. Derfor kreves noen ganger flere sesjoner.Vi inviterer deg til å nyte denne fantastiske massasjen og å dykke ned ditt vesen i en deilig og stadig dypere nytelse. Slapp av og la ditt sinn åpne seg. Ta inn den enorme gleden i hele kroppen. Bølger av energistrømmer gjennom kropp og sjel vil roe deg ned, løfte- og helbrede deg!

Du kan forsterke de subtile effektene fra hver berøring og fullstendig gå inn i hver eneste følelse. La kroppen bli grepet av hver vibrasjon og kun føle stedet på kroppen som blir berørt med milde kjærtegn. La deretter din bevissthet smelte inn i følelsen, som i en tilstand av orgasme. Det er en svært raffinert og spesiell følelse. Uansett hvilken del av Kroppen din blir kjærtegnet er det som om blir badet i en vakker og fargerike energi.

I en helt avslappet kropp kan du oppdage energien i hver berøring, i en tilstand der du fullstendig kan motta og dypt nyte alt du blir tilbudt!

Hengi deg til enhver vakker tilstand og energi som ønsker deg velkommen!
Hengi deg til stadig dypere inn i en verden hvor du føler hele veien fram til ekstase!