Med prinsippene fra tantra tilbyr vi erotisk massasje til både menn og kvinner. Tantra handler om den seksuelle energien og hvordan denne ikke bare behøver å resultere i en eksplosiv orgasme, men kan utvikle deg som menneske og øke din livskvalitet på alle livets områder.

Under en erotisk massasje vil vår terapeut, som har studert tantra i mange år, åpne en ny verden der alle sanser stimuleres. Lys, lyd og form blir flettet sammen i en holistisk behandling. Den seksuelle energien som vi alle går rundt med kan omdannes og kontrolleres slik at du i mange dager etter behandlingen vil oppleve at bølger av energi, tilstedeværelse, høyere bevissthet, livskraft og lykke skyller over deg.

En erotisk massasje vil alltid kreve gjensidig tillit og intimitet. Dette er en forutsetning for at behandlingen skal være vellykket. Vi har skapt en varm atmosfære der alt ligger til rette for at du kan kommer i nærmere kontakt med dine innerste sirkler og din sjel. Vi ønsker å forsterke din følsomhet og sensualitet slik at din seksuelle energi bidrar til et mer balansert og harmonisk liv.

Etter de første behandlingene vil du bli overrasket over hvor sterk den seksuelle energien er, og etterhvert som du lærer å kontrollere den energien vil du kunne trene deg opp til å kunne få en orgasme uten uttømming. Erotisk massasje omdanner hele din kropp til å være en stor erogen sone der orgasmen ikke tømmer deg for krefter, men gjør deg mer vital og livsglad.

Har du spørsmål om erotisk massasje, eller ønsker du å bestille en time, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.