Mange kommer til oss for å forebygge depresjon, stress og andre mentale belastninger. Gjennom tantrisk massasje bidrar vi større selvinnsikt, både mentalt og fysisk, gjennom å bruke den seksuelle energien vi alle går rundt med.

I følge tantra er kroppens sterkeste energi den seksuelle og gjennom økt kunnskap kan man lære å kanalisere denne energien mot andre aspekter av livet. Tantrisk massasje kan forebygge depresjon ved å tilføre deg en strøm av tilstedeværelse, energi, spontanitet, livskraft og vitalitet som vil vare i flere dager etter behandlingen.

Gjennom å integrere det åndelige, kjærligheten og seksualitet søker tantra å vekke til live det potensialet du bærer på. Tantra gir deg mulighet til å leve et intenst liv der du alltid er tilstede i øyeblikket. Her vil du komme i kontakt med dine innerste sirkler og energier.

Vår dyktige og erfarne terapeut har studert tantra i mange år, og vet hvilke punkter som skal trykkes på. Gjensidig tillit er avgjørende for at massasjen skal kunne forebygge depresjon og stress. Det kan være vanskelig for oss kalde skandinavere å utvise så stor åpenhet for andre, men belønningen er også desto større. Tenk å kunne bruke denne energien på parforholdet, kreativiteten, arbeidet.

Massasjen foregår i et varmt innredet rom med parfymer og musikk slik at alt ligger til rette for at du skal kunne slappe helt av og nyte hver eneste berøring.

Dersom du har spørsmål om å forebygge depresjon eller ønsker å bestille en time tantrisk massasje, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.