Det finnes mange metoder man kan bruke for å forebygge stress, men ikke mange er fundert i en 1000 år gammel vitenskap. Tantra handler om å integrere åndelighet, kjærlighet og seksualitet så man som menneske kan fullføre det potensiale hver enkelt av oss har. Gjennom å være tilstede i seg selv til enhver tid kan man forebygge stress, øke selvtillit og oppleve mer balanse i livet.

Tantric Touch Studio ligger sentralt i Oslo og her vil vår dyktige massasjeterpeut dra nytte av all sin erfaring og kunnskap for å lære deg om tantrisk massasje og hvordan vi kan bidra til å forebygge stress. En behandling med tantrisk massasje vil kunne føles i kroppen mange dager senere. Mange opplever strømmer av energi, høyere bevissthet, livskraft, mental klarhet og tilstedeværelse.

Dypest sett handler tantrisk massasje om den seksuelle energien og hvordan vi kan styre den til å bidra positivt i andre aspekter av våre liv. Etter de første behandlingene blir våre klienter ofte overrasket over hvor sterk denne energien er, men etterhvert vil man lære seg å styre den.

De som kommer hit for å forebygge stress og få en pause fra livets mas og jag, går alltid ut igjen med en fornyet energi og livsglede. Vi utfører tantrisk massasje både for menn og kvinner som ønsker å bli bedre kjent med sitt innerste selv.

Dersom du har spørsmål om hvordan du kan forebygge stress ved tantrisk massasje eller du ønsker å bestille en time, er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.