Har du vurdert å prøve tantrisk massasje? Tantrisk massasje for jenter er en uforglemmelig og helbredende massasje som kan gjøre mirakler for både kropp og sjel. Det er en enkel måte å lære å oppleve nåtiden og hvert øyeblikk på. Denne massasjen for jenter er ikke mekanisk massasje som alltid utføres på samme måte. Den mottakende er veldig viktig, men det er absolutt massøren også.

Massøren kommer til å snakke sammen med deg før selve massasjen begynner. Dette er for at hun skal bli bedre kjent med deg, og du med henne. Du kan snakke om hva du ønsker deg og hva du ikke ønsker. Dette er for at selve massasje-opplevelsen skal bli så behagelig som mulig for deg.

Denne typen massasje gjelder hele kroppen, helt fra hodet til tærne. Den intime kroppsdelen er heller ikke noe unntak. Den mottakende er hele tiden passiv og så avslappet som mulig. Det vil ikke forekomme noe som helst form for erotikk eller sex mellom den mottakende og massøren.

Under tantrisk massasje for jenter er det viktig å bli kvitt hindringer og skam, og oppleve absolutt avslapping og frihet. Tantrisk massasje hjelper deg som kvinne med å bedre fornemmelse av seksualitet og til å bli klar over hvor vakker nettopp din kropp er. Du lærer en ny, bekymringsløs opplevelse av opphisselse og intimitet. Du vil også bli kjent med tantrisk pust som fører til fysisk og psykisk avslapping. Denne fantastiske og oppfriskende følelsen av avslapping vil sitte i deg lenge etter massasjen er ferdig.

Dersom du har spørsmål om hvordan du kan forebygge stress ved tantrisk massasje eller du ønsker å bestille en time, er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.