Massasje for ham og henne Tantric Touch Studio kan tilby massasje basert på prinsippene i tantra til både kvinner og menn. En sensuell massasje kan ofte føles grenseoverskridende for oss kalde skandinavere da det krever både nærvær og blottleggelse, men for de som våger å ta skrittet er belønningen stor.

Vi tror at et menneske som forstår sin seksuelle energi og hvordan den beveger gjennom hele kroppen, er et mer balansert menneske. En sensuell tantrisk massasje bidrar ikke bare til å sette denne energien fri, den kan også lære bort hvordan man kontrollerer den. Etter gjentatte behandlinger vil du kunne oppleve hvordan hele kroppen blir en erogen sone og hvordan man kan få orgasme uten uttømming.

Den seksuelle energien er kanskje vår sterkeste urkraft og ved å forstå og kontrollere den, kan man oppleve økt kreativitet, bedre konsentrasjonsevne, et mer åpent parforhold, bedre selvtillit og en generell kontinuerlig positiv utvikling som menneske. Ved hjelp av tantrisk massasje ønsker vi å bidra til et mer balansert og kjærlighetsfylt liv.

Det er utallige positive virkninger ved en tantrisk behandling, både for kvinner og menn. Vår massasjeterapeut har studert tantra i mange år og bruker sin erfaring og kompetanse til å gi individuelt tilpassede behandlinger.

Dersom du aldri har forsøkt tantrisk massasje før, anbefaler vi at du bestiller en time. Vi lover at du vil oppdage nye sider ved deg selv. Du tar naturligvis også bare kontakt med oss om du har noen spørsmål.