Finnes det en mirakelkur for økt sexlyst? Internettet flyter over med leketøy, potenspiller og andre “hjelpemidler” som skal bidra mer økt sexlyst. Vi prøver å kjøpe oss til et bedre sexliv, men glemmer ofte å rette blikket inn i oss selv. Manglende lyst rammer både kvinner og menn, og ofte er det helt naturlige forklaringer som ligger bak.

Tantrisk massasje handler om innsikt i egen kropp og forståelse av hva den behøver. En tantrisk behandling søker ikke bare mental og fysisk avslapning, men en kontroll av kroppens seksuelle energi.

Tantra handler også om å sammenflette lys, lyd og form. Du blir ført inn til massasjerommet med mykt lys, parfyme, olje, musikk. Den spesielle atmosfæren sørger for at du kan slappe av og tre inn i en annen tilstand der du får tilgang til de innerste og dypeste aspekter ved deg selv. Etterhvert vil du merke energien i hver eneste lille berøring og være i en tilstand hvor du fullt ut kan motta og ta inn over deg alt du blir tilbudt.

Effektene av tantrisk massasje er mange og forskjellige. For kvinner kan det for eksempel være fravær av stress, økt sexlyst, feminin oppvåkning og fravær av hemninger og begrensninger. I flere dager etter massasjen vil man føle en overraskende strøm av energi, livskraft, lykke, vitalitet, kjærlighet, mental klarhet og spontanitet.

Vår terapeut har mange års studier av tantra og tantrisk massasje bak seg. Dersom du har noen spørsmål om hvordan tantrisk massasje kan føre til økt sexlyst eller du ønsker å bestille en time umiddelbart, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.