Dersom du aldri har fått en sensuell massasje der prinsippene fra tantra tas i bruk, er det grunn til å lese videre. Tantra handler om å kunne bruke den seksuelle energien og styre den slik at du som menneske opplever en velvære som transcenderer den fysiske.

Når du kommer til oss for en sensuell massasje vil du hurtig merke at grunnlaget i tantra handler om gjensidig tillit, intimitet og nærvær. Vi har skapt en varm og innbydende salong med dufter og lyder som øker sensitiviteten og følelsen av velvære. Energien som utvikler under en sensuell massasje kalles ofte tantra livsenergi og denne vil flyte harmonisk gjennom hele kroppen under seansen og gi positive ettervirkninger.

Du vil først bli overrasket og imponert over effektene av å beholde den seksuelle energien i kroppen, i motsetning til å miste den gjennom en eksplosiv orgasme. Når denne overraskelsen har lagt seg vil du sakte, men sikkert lære deg å kontrollere den elektriske energien du plutselig har. Etter dette vil det være mulig å få en orgasme uten uttømming, også kalt seksuell kontinens.

Ved hjelp av sensuell massasje kan vi lære deg hvordan hele kroppen kan bli en erogen sone. Vår terapeut har studert tantra i mange år og vet hvilke spesielle punkter på kroppen som bidrar til økt balanse og kontroll.

En sensuell massasje vil sitte i kroppen flere dager etter behandling og du vil føle en forsterket spontanitet, livskraft, vitalitet, kjærlighet, mental klarhet og tilstedeværelse. Har du spørsmål om tantra eller ønsker du å bestille en time er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.