Tantrisk massasje er i utgangspunktet et ritual som bygger på tantrisk filosofi og tantriske prinsipper. Det er en spesiell måte å lære å oppleve både nåtiden og hvert øyeblikk på. Dette intime ritualet mellom massøren og den mottakende forbinder elementene fra gamle tantrisk-taoistiske teknikker, klassisk massasje, personlig tilnærming og kjennskap til energiarbeid. Det fantastiske ved denne kombinasjonen er at du kan både slappe av og bli fylt av opphisselse og følelse av inspirasjon og livskraft. Du vil også lære å bli kjent med din seksualitet.

Tantrisk massasje fungerer ikke som en vanlig massasje. Den utføres ikke mekanisk som en vanlig massasje ville gjort. Mottakeren er meget viktig i denne prosessen og vil alltid være med å bestemme hvordan massasjen skal foregå. Derfor vil vi snakke med deg før selve massasjen begynner. Dette er for at vi skal bli bedre kjent med deg, og du med oss, og du kan fortelle hva du ønsker og hva du ikke ønsker å få ut av massasje-timen. Takket være dette vil du få en fantastisk og behagelig opplevelse, uten å være redd for noe. Tantrisk massasje vil få deg til å føle deg som i transe. Du glemmer alle dine problemer om hverdagen eller hva som skulle henge over deg, du kan slappe helt av og bare nyte opplevelsen. Du vil få sensuell berøring med varierende intensitet over hele kroppen. Noe som føles helt fantastisk.

Både menn og kvinner kan tjene på massasje ved mangel på energi og livslyst.

Dersom du har spørsmål om tantra massasje eller du ønsker å bestille en time i vårt studio sentralt i Oslo er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.