Stadig flere opplever gleden og nærheten ved tantrisk massasje. Ikke minst opplever mange en rekke gode effekter etter massasjen som går lengre enn bare øyeblikkelig velvære.

Tantrisk massasje har fordeler uansett om du er mann eller kvinne. Evnen til å kunne styre sin egen seksuelle energi gir deg makt over egen kropp og muligheten til å kanalisere denne energien i for eksempel større kreativitet, økt tilstedeværelse, et bedre samliv og en generell utvikling av din sjelelige personlighet.

Vår terapeut har mange års studier av tantra bak seg og tilbyr tantrisk massasje til både kvinner og menn. Etter de første par behandlinger vil du bli overrasket over hvor stor effekt massasjen har, også i mange dager etter selve behandlingen. Basert på gjensidig tillit og intimt samvær vil massasjen etterhvert lære deg å kontrollere den seksuelle energien, slik at du kan få orgasme uten uttømming, noe vi kaller seksuell kontinens.

Ved tantrisk massasje bidrar vår terapeut til at hele kroppen blir omgjort til en stor erogen sone og du vil oppleve helt nye sanseinntrykk. Gjennom massering av noen punkter i kroppen kan vi også hjelpe til med å balansere og kontrollere energien som blir frigjort.

Ved regelmessige behandlinger vil man kunne oppleve positive effekter på den psykiske helsen og økt utskilling av serotonin som gjør at du vil føle deg gladere og mer positiv. Tantra starter alltid med kroppen som skal betraktes som et hellig sted for skjønnhet og lykke.

Dersom du har spørsmål om tantrisk massasje eller du ønsker å bestille en time i vårt studio sentralt i Oslo er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.