Yoni er benevnelsen for vulva. Yoni-massasje er en seksuell tantra hvor massøren berører mottakerens vulva på en måte som induserer en dyp følelsesmessig tilknyttning til din seksuelle opplevelse. Formålet ved yoni-massasje er å vekke energiene i deg og hele din kropp. Noe som har opp til flere positive effekter. Det vil blant annet fjerne følelsesmessige spenninger og stress fra hverdagen.

Hensikten med denne fantastiske formen for massasje er ikke å øke begjæret, men forsiktig fjerne traumer eller spenninger som kan ha satt seg fast i denne erogene sonen.

Over tid hender det at blokkeringer og spenninger fører til at kvinner mister sin sanselighet eller føler smerte i underlivet. Dette kan igjen føre til at man rett og slett mister lysten. Ved yoni- massasje kan disse spenningene løses opp og gradvis øke kvinnens sensitivitet og deres evne til å kjenne lyst igjen. Dette kan føre til økt seksuell appetitt hos kvinnen. Denne typen massasje kan også hjelpe til å fjerne menstruasjonssmerter, for de som sliter med det. Den kan også fjerne mentale og emosjonelle sperrer i sammenheng med sex.

En yoni-massasje vil forløse strømmer av endorfiner, såkalte «gledes hormoner» som finnes i hjernen. Disse bidrar til en følelse av indre balanse, glede, velvære og selvsikkerhet. En fantastisk følelse.

Yoni-massasjen kan inkluderes i den tantriske massasjen for kvinner, men det er selvfølgelig kun etter ønske fra deg. Vi vil alltid spørre deg om dette før massasjetimen begynner.

Dersom du har spørsmål om Yoni- massasje eller du ønsker å bestille en time, er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.